L'aventura de viatjar

Ahir es va tancar, fins passat l'estiu, el cicle de projecció d'audiovisuals "L'aventura de viatjar" al Centre Cultural de Cambrils, amb la xerrada-col·loqui i projecció de fotografies sota el títol "Un viatge fascinant: Cambodja i Vietnam a través del Mekong", a càrrec de l'autora d'aquest bloc i de Lluís Bono, autor del blog mesenlla i co-autor de la web mesenllà.

Des d'aquí volem donar les gràcies a tots els que hi vau assistir, per la bona rebuda, l'interès mostrat i el caliu que ens vau regalar durant l'hora llarga que va durar l'acte.

Us adjunto la notícia publicada a la revista digital del municipi, Revista Cambrils, i l'enllaç.

"L’aventura de viatjar" descriu els paisatges i les vivències a Cambodja i Vietnam

Text i fotografia Josep Maria Ferrando

"Lluís Bono i Núria Borràs van mostrar, ahir al vespre, el seu viatge a través de Vietnam i Cambodja

Un viatge fascinant a Cambodja i Vietnam a través del Mekong va ser el títol de la xerrada-col.loqui que va tenir lloc ahir al vespre al Centre Cultural i Ocupacional, dintre del cicle l’aventura de viatjar. El títol descriu de la millor manera possible el viatge que van fer la Núria Borràs i el Lluís Bono a aquests països asiàtics l’octubre de l’any 2005.

Amb la projecció de fotografies de molta qualitat i la música adient aquesta parella viatgera va saber encomanar la seva passió pels viatges al públic que omplia una bona part de la sala.

Els viatgers van descriure els paisatges i vivències de la seva estada a Cambodja i Vietnam. Van començar visitant els temples d’Angkor de la selva combodjana, la capital del país, Phnom Penh, després van passar a Vietman, fent el recorregut pel delta del Mekong i desplaçant-se cap al nord del país, visitant ciutats com Hanoi, gaudint d’uns dies de treking per les muntanyes, i finalitzant a Halong Bay on hi ha més de mil sis-centes illes.

La Núria i el Lluís van saber transmetre als nombrós públic assistent una mirada molt acurada que va molt més enllà del viatge turístic, parlant del tipus de menjar, de l’amabilitat de la gent, de les seves costums, de la varietat d’ètnies i de molts altres petits detalls que van fer reviure el seu viatge."

1 comentaris:

GEMMA ha dit...

Hola Núria, veig que t'has fet seguidora de viatge plural, que bé. Tens un bloc del tot inspirador, ara me'l passejaré, viatjar ho és tot... una aventura plena de nutrients. Ens llegim! Petons